Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Alltså maten i Biarritz!


Jag är ett matmonster! Jag har upptäckt att Biarritz verkligen gillar att servera fast food och många ställen håller sig till exakt samma menyer men ibland kan man hitta små guldkorn! I går åt vi middag på ett jätte litet ställe ganska nära Biarritz saluhall. Shit, missade ju att ta restaurangens namn men guuud så god maten var! Vinet med! Vi startade med Tonfisk tartar och en bläskfisk rätt och sedan gick jag på skaldjuren på riktigt! Mumma mumma, jag kan inte få nog av mat! Haha

/I am a monster when it comes to food! I have discovered that Biarritz is really in to serving fast food and many places stick to the exact same menus, but sometimes you can find small restaurants that are outstanding! Yesterday we ate dinner at a really small place quite near Biarritz food market. Shit, I missed  to look for the restaurant’s name but my goooood the food was so good! The Wine as well! We started with tuna tartar and a squid plate and then I ate some really good seafood in a hot tomato sauce! Yummy!! I can not get enough of food! Haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind