Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Solnedgångar, fotboll och mat i Biarritz

Solnedgångar BiarritzSolnedgångar, fotboll och mat i Biarritz  

Är sjukt glad för mitt beslut att resa hela sommaren! Biarritz är verkligen fantastiskt med sina vackra byggnader och alltid så magiska solnedgångar! Gårdagen handlade dock mest om Finalen mellan Argentina och Tyskland! Jag har nog aldrig suttit så nervös inför en fotbolls match. Då kärleken är från Argentina var en ev vinst sjukt viktig haha! Jaja, det var en spännande match men tillslut besegrades dom ju tyvärr! I kväll är det dags att fira den franska national dagen! Bilder kommer i morgon! Bon nuit!

/Im so incredible happy for my decision to travel all summer! Biarritz is really amazing with its beautiful buildings and always so magical sunsets! Yesterday was all about the final between Argentina and Germany! I have never been so nervous before watching a football match. My love is from Argentina so of course the game was even more exciting and even more important! Well, it was an exciting game, but Germany defeated them, unfortunately! Tonight it’s time to celebrate the French National Day! Pictures will come tomorrow! Bon Nuit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind