Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Surfdag i SAN SEBASTIÁN

Surfdag i SAN SEBASTIÁNSurfdag i SAN SEBASTIÁN  


I går körde vi en heldag surf i San Sebastián, en timme ifrån Biarritz in i Spanien! Eh grabbarna surfade alltså. Jag hade tänkt sola hela dagen på stranden men dessvärre blev vädret jätte trist. Det stoppade ju däremot inte grabbarna så jag fick helt enkelt supporta i munkjacka på en kylig strand! Efter ett tag gick jag och satte mig på ett café och drack en varm kopp te i stället! Killarna är verkligen jätteduktiga! De börjar bli erfarna nu. Senast var de i Costa Rica och surfade så det börjar ta sig!

Maten i San Sebastian är ju något vi måste prata om! Helsike vilken mat! Så jäkla gott! Den spanska kulturen har alltid stått mig varmt om hjärtat och jag känner mig liksom hemma när jag besöker Spanien! Det här med att gå ut sent, vara social medan man äter i timmar är min grej rakt av haha! På bilderna ser ni lite go’ saker jag fick i mig! Hörs snart igen!

/Yesterday we had a full day of surfing at San Sebastian, one hour from Biarritz in Spain! Eh the guys surfed not me;) I had planned to sunbathe all day at the beach but unfortunately the weather got really bad. It didn’t stop the guys, so I had to simply support them in a hoody jacket on a chilly beach! After a while, I went for a hot cup of tea instead! These guys are really really good! They begin to be experienced now. Later, they went to Costa Rica last year to start surfing and now they are great!

The food in San Sebastian is something we have to talk about! Damn, the food was good! So darn good! The Spanish culture has always been close to my heart and I feel like home when I visit Spain! This thing of going out late, being social while eating for hours is my thing straight off haha! In the pictures you can see some yummy stuff they offered! Talk to you soon!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind