Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Livet i Biarritz | C’est La Vie

                                            
Gårdagen i bilder! Biarritz är fantastiskt vackert! Jag som älskar hortensier har ju kommit helt rätt haha hela stan är fylld utav dom! Jag önskar jag kunde få mina hortensior hemma att blomma lika vackert! Nu har jag anslutit med två utav mina bästa vänner. De har varit här sedan i söndags då de åkte ner för att surfa! Mig kommer ni INTE få se i våtdräkt! Jag är en badkruka och inte alls så förtjust i att tampas med en bräda i vattnet. Usch, tacka vet jag att ligga i solstolen! Ha en fin fredag nu mina fina!

/Here’s yesterday in pictures! Biarritz is incredibly beautiful! Me, who loves hydrangea’s, have travelled to the right village haha the whole town is filled with them! I wish I could get my hydrangeas home to flower as beautiful as these! Now I’ve met two of my best friends. They have been here since last Sunday to surf! You will NOT see me in a wetsuit, I can assure that! I am not a big fan of cold water or to struggling with a board in the water. Ugh, lying in a sun bed, thats me! Have a nice Friday now my lovely readers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Man
  Niklas Berglind
  Sassa Asli