Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CRAZY CREAM – SAMPAR


Crazy Cream 315SEK is crazy, amazing and my new favorite!

Alltså!!!! Jag älskar att vara makeup artist när jag hittar produkter som denna! Ni vet när man börjar bli brun och fortfarande kämpar med sin lite halv bleka foundation för att man inte hittar en som passar ens nya färg eller när helt enkelt ansiktet vägrar få färg men kroppen är jätte brun och man tvingas köpa en mörk som man vet kommer stå och damma i skåpet sen till hösten!

Jag har hittat en kräm som är så sjukt bra, i alla fall för mig! Den är typ grå vit när man lägger på den men blir sedan brun och förvandlas in i hyn och gör den brunare och jämnare. Typ som en brunkräm men den anpassas till ansiktet beroende på hur brun du är då den även innehåller lyster. Detta är något jag upplever att den gör! Jag har hittat den på Sephora och jag är tok nöjd! Det är även en fuktkräm som håller upp till 24h. Om du blir sugen, testa den först så att du inte blir besviken nu när jag lyft den till skyarna. Den här passade i alla fall mig som handen i handsken! Jag måste köpa en till!

/Best cream I had in a long time! Crazy Cream by Sampar. Smoothing out your skin, make the skin look more tanned and gives you loads of moisture and lustre! I love this cream! Perfect when you have problem to get tanned in your face while your body gets darker. You find it at Sephora!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind