Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN LYXIGT SMINK FRÅN EXUVIANCENu är det dags för mig att tävla ut en foundation och en concealer från hudvårdsmärket Exuviance till TRE lyckliga vinnare här på bloggen!! Concealern är stööört bra och den använder jag både på mig själv och mina kunder! Vanligtvis kan man hitta dessa produkter på professionella salonger i landet samt på skincity.se

Tävlings instruktioner 
För att vara med och delta så skriver ni en kommentar till detta inlägg som innehåller en kort motivering till varför just du ska vinna! På samma ställe som du skriver motiveringen ska du skriva din e-postadress, alltså inte bara i rutan e-postadress utan också där du skriver själva kommentaren. 
Vinnaren dras om en vecka och då får vi tillsammans välja ut färgerna på din vinst så att du blir nöjd!

LYCKA TILL!

Mer fakta om produkterna:

 

Skin Caring Foundation 
är skonsam, återfuktande och ger en naturlig, ljusreflekterande täckning samt bättre hudhälsa! Den ger en naturlig sidenmatt finish, är lätt att applicera och sitter hela dagen, minst åtta timmar. Därtill kommer den unika och patenterade polyhydroxisyran som minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. Formulan är effektivt fuktgivande, oljefri och så mild att även personer med känslig hy och acne kan använda den. Denna foundation täpper ej till porerna utan släpper igenom syre så att huden kan andas, vilket ger en renare och mer välmående hud. Läs mer HÄR

 

CoverBlend Multi-Function Concealer

En mångsidig fuktgivande Concealer med SPF 15 som korrigerar, täcker och behandlar skönhetsfläckar på huden. Innehåller en unik polyhydroxisyra, glukonolakton, som hjälper till att jämna ut hudtoner och minskar fina linjer och rynkor.

Utjämnande sammansättning minskar mörka ringar runt ögonen, blemmor och åldersfläckar. Den ger verkligen täckning hela dagen och passar alla hudtyper.Läs mer HÄR

 

 

 


/Time to run a new competition!! This time you can win a foundation and a concealer from the skincare brand Exuviance. Their will be THREE lucky winners here on the blog! The concealer is really good and I use it both on myself and my clients everyday! You can find these products at professional salons around Sweden and on skincity.se

 

Instructions for the competition
To be participate you need to  write a comment on this post containing a short explanation of why you should win! On the same comment you write your email address, not just in the e-mail box, but also where you are writing the comment.
The winner will be picked in one week and then I will help you to select the colors of your makeup, so that you will be satisfied!

 

GOOD LUCK!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind