Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN FOCUS: VOLUME MASCARAS


The Winner! My lashes actually looks pretty thick and more black, don´t they! Me liki! But I have to say the brush was pretty hard to work with.
279 SEK

Gives a natural look, separated lashes but still a little spikey, like it!

189 SEK

Hum..this is totally a lengthening product I just wanted to show you the different when not using a volume mascara!
250 SEK

As the name say, it really gives a wild look! I like this when I´m in that mood:)
 69 SEK
Pretty simple all day using mascara. Also gives a good lenght!
 I49 SEK
I love to use this during the day because of the color. It really gives me darker lashes and really separates them. But my lashes looks a little bit ”empty” without an eyeliner when I have a separating mascara so this product is amazing when using eye shadows and eyeliners.
189 SEK

.
Gives a pretty effective look, not to messy. The product is very fine and gives a good length!

149 SEK

Mascara är något jag inte kan leva utan men hur tusan ska man kunna hitta sin favorit i den här smink djungeln. Jag valde ut några märken som jag ville testa och jag har nu satsat på Volym mascaror! Jag har testat dom vid olika tillfällen i några veckor nu och det är så svårt och säga vilken jag tyckte bäst om! Jag gillade iaf Bareminerals väldigt mycket dock var borsten super ovan att använda. Gillade även No 7 som gav ett vardags fint resultat men ändå en liten spikey känsla, ni vet när fransarna verkligen sticker fram.

Ni får ta bilderna med en nypa salt. Självklart beror det på hur många lager man använder och hur man lägger på mascaran. Jag har iaf varit noga med att använda samma smink runt ögat så ingenting annat ska påverka samt så har jag bara tagit ett lager av alla mascaror. Kommentera jätte gärna vilken din favorit var av bilderna!

/Mascara is something I can’t live without but how the heck can one find their favorite in this makeup jungle. I picked out a few brands that I wanted to try and I have now invested in Volume mascaras! I have tested them on different occasions for a few weeks now and it’s so hard to say which I liked the best! 🙂 I liked  Bare Minerals a lot, however, the brush was a bit hard to use. Also liked No. 7 gave an everyday nice result but still a little spikey feeling, you know, when the lashes really stand up.

Be kind when it comes to the pictures. Obviously it depends on how many layers you use and which technic you put on mascara. I have been using the same makeup around the eye so nothing else should have effected the lashes, and I’ve only used one layer of all mascaras. Please Comment which one you like the most on the pictures!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind